Ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλους,

με ένα κλικ

EINVOICING Ηλεκτρονική Τιμολόγηση από τη SoftOne, μία cloud υπηρεσία πιστοποιημένου παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης (Υ.ΠΑ.Η.Ε.Σ) που απαλλάσσει κάθε επιχείρηση από οποιαδήποτε εργασία εκτύπωσης, αρχειοθέτησης, εμφακέλωσης και αποστολής έντυπων παραστατικών.

Η SoftOne έχει πιστοποιηθεί επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), λαμβάνοντας άδεια καταλληλότητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.

Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο Cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η πιστοποιημένη υπηρεσία EINVOICING εγγυάται τη real-time διασύνδεση με το σύστημα λογισμικού της επιχείρησής σας αλλά και την ΑΑΔΕ, αποστέλλοντας ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους!

 

Εκπλήρωση myDATA σε πραγματικό χρόνο

 

Επικοινωνώντας online με το λογισμικό της επιχείρησής σας και την πλατφόρμα myDATA, η υπηρεσία EINVOICING Ηλεκτρονική Τιμολόγηση ελέγχει, σημαίνει και αυθεντικοποιεί κάθε συναλλαγή πώλησης σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της ΑΑΔΕ.

Με τον τρόπο αυτό, σας δίνει τη δυνατότητα να αποστέλλετε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά παραστατικά στους πελάτες σας τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους, ενημερώνοντας αυτόματα και τα Ηλεκτρονικά Βιβλία της ΑΑΔΕ. Σε απειροελάχιστο χρόνο!

Εκδώστε ηλεκτρονικά παραστατικά χονδρικής και λιανικής πώλησης, κερδίζοντας περισσότερα με χαμηλότερο κόστος
από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Μοναδικά οφέλη για κάθε επιχείρηση

Μείωση κόστους έως 80%

Περιορίστε δραστικά το κόστος τιμολόγησης, με την αποστολή και αρχειοθέτηση ηλεκτρονικών παραστατικών.

Μηδενική αρχική επένδυση

Ξεκινήστε άμεσα χωρίς την ανάγκη καμίας αρχικής επένδυσης σε εξοπλισμό ή λογισμικό για τη σύνδεσή σας με την υπηρεσία EINVOICING.

Επενδυτικές φοροαπαλλαγές

Μειώστε τα φορολογητέα κέρδη σας μέσω της προσαύξησης κατά 100%, όλων των δαπανών που αφορούν το πρώτο έτος χρήσης της υπηρεσίας EINVOICING.

Συμμόρφωση με νομοθεσία

Διαβιβάστε αυτόματα ηλεκτρονικά τιμολόγια και στοιχεία λιανικής, τα οποία συμμορφώνονται απολύτως με την ΑΑΔΕ και τις ισχύουσες διατάξεις των ΕΛΠ.

Ταχύτερη είσπραξη τιμολογίων

Εισπράξτε τα τιμολόγιά σας σε λιγότερες ημέρες, περιορίζοντας δραστικά το χρόνο επεξεργασίας και παράδοσής τους.

Μέγιστη ασφάλεια στο Cloud

Εξασφαλίστε την ακρίβεια των δεδομένων σας με την εγγύηση που προσφέρει η λειτουργία του EIΝVOICING στις Cloud υποδομές του Microsoft Azure.

Πλήρης Απόσβεση Εξοπλισμού

Αποσβέστε -στον πρώτο κιόλας χρόνο- κάθε κόστος αγοράς εξοπλισμού (hardware) και λογισμικού (software) που θα πραγματοποιηθεί για τη χρήση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης EINVOICING.

Ταχύτερη επιστροφή φόρου

Επιλέξτε την υπηρεσία EINVOICING για τη διαβίβαση όλων των παραστατικών σας και περιορίστε το διάστημα επιστροφής φόρου σε 45 ημέρες.

Φορολογικές διευκολύνσεις

Περιορίστε κατά δύο (2) έτη το απαιτούμενο χρονικό διάστημα τήρησης των φορολογικών στοιχείων και βιβλίων που υπόκεινται σε έλεγχο από την ΑΑΔΕ.

Με ισχυρά χαρακτηριστικά

Διασύνδεση με κάθε ERP

Ψηφιακή Σήμανση

Ενημέρωση myDATA

Ειδοποιήσεις

Αρχειοθέτηση

Online Παράδοση

Δείτε πως η επιχείρηση σας θα κερδίσει με το EINVOICING

Ένας έμπειρος σύμβουλος μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η επιχείρηση σας με την υπηρεσία EINVOICING

Χονδρική Πώληση

EINVOICING, πιστοποιημένη ηλεκτρονική τιμολόγηση για κάθε κλάδο χονδρικής. Χωρίς υψηλό κόστος και πολυπλοκότητα.

Λιανική Πώληση

Η υπηρεσία EINVOICING καλύπτει αποτελεσματικά οποιοδήποτε κανάλι λιανικής πώλησης. Φυσικό κατάστημα ή e-shop!
Μετάβαση στο περιεχόμενο