Η επιχείρησή σας σε κίνηση – SoftOne 360

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού με την πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne. Βοηθήστε τους εργαζομένους σας να γίνουν πιο παραγωγικοί από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε φορητής συσκευής. Η εφαρμογή Soft1 360 επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας.

Το Soft1 360 ενισχύει την αμεσότητα πρόσβασης, καθώς και την ευελιξία χρήσης κρίσιμων δεδομένων της επιχείρησής σας. Σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνει ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 6, επιτρέποντάς σας την απομακρυσμένη πρόσβαση και χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, μέσω οποιασδήποτε συσκευής!

Η εφαρμογή προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο του στην επιχείρηση, επιτρέποντας στα στελέχη σας να λειτουργούν αποτελεσματικά, ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Η λύση Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 Series 6, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή cloud).

 

Λειτουργήστε όπως εσείς θέλετε

 

Ενισχύστε την παραγωγικότητα των ανθρώπων σας, βοηθώντας τους να εργάζονται αποδοτικά, ανεξάρτητα από το που βρίσκονται ή ποια συσκευή χρησιμοποιούν. Δώστε τους ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα που χρειάζονται, ανάλογα με τη θέση τους, ελέγχοντας τα πάντα κεντρικά από το Soft1 ERP Series 6.

 

Επιλέξτε και εσείς το Soft1 360

Βελτιώστε την απόδοση των ανθρώπων σας

Συνδεθείτε με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας. Το Soft1 360 αποτελεί την ιδανική λύση για όσα στελέχη σας βρίσκονται εν κινήσει, βοηθώντας τα να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, ακόμα και μέσα από το smartphone τους.

Ξεχάστε το υψηλό κόστος και την πολυπλοκότητα

Προσδώστε μεγαλύτερη ευελιξία στην επιχείρησή σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της. Ανακαλύψτε και εσείς τα οφέλη του Soft1 360, επιτρέποντας στους ανθρώπους σας να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα και σε λιγότερο χρόνο.

Τρέξτε την επιχείρησή σας από παντού

Η επιχείρησή σας δεν περιορίζεται σε τέσσερις τοίχους. Το Soft1 360 προσφέρει ένα πρωτοποριακό περιβάλλον εργασίας που εξασφαλίζει ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα σας, τη στιγμή που τα χρειάζεστε, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Ενισχύστε αποτελεσματικά τις συνεργασίες σας

Βρεθείτε δίπλα στους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας, σε πραγματικό χρόνο. Επιλέξτε το Soft1 360 και επικοινωνήστε καλύτερα με το οικοσύστημά σας, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

Λάβετε άμεσα τις σωστές αποφάσεις

Απλοποιήστε την καθημερινότητα των στελεχών σας. Εξασφαλίστε την απομακρυσμένη πρόσβασή τους στα δεδομένα της επιχείρησής σας, βοηθώντας τους να παίρνουν ταχύτερα αποφάσεις, ακόμα και όταν είναι εκτός γραφείου.

Εξυπηρετήστε καλύτερα τους πελάτες σας

Προσφέρετε αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πελάτες σας, με μία ολοκληρωμένη λύση mobility. Δώστε στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες των πελατών σας, από όπου και αν βρίσκονται.

Λειτουργικότητες του Soft1 360

Προσαρμογή Βάσει Ρόλων

Bring Your Own Device

Μέγιστη Ασφάλεια

Εύκολη Διαχείριση Δικαιωμάτων

Αυστηρός Έλεγχος

Δείτε πως η επιχείρηση σας θα κερδίσει με το Soft1 360

Ένας έμπειρος σύμβουλος μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η επιχείρηση σας με το Soft1 Cloud CRM

Μετάβαση στο περιεχόμενο