Η πιο σύγχρονη Cloud λύση – SoftOne CRM

Το Soft1 Cloud CRM Series 6 παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Η λύση της SoftOne προσφέρει την απαραίτητη πληροφόρηση για την καλύτερη κατανόηση της συμπεριφοράς των πελατών σας. Αξιοποιώντας τη λειτουργικότητα του Soft1 CRM Series 6, οι άνθρωποι της επιχείρησής σας, επιτυγχάνουν αποδοτικότερη διαχείριση στις σχέσεις με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και να εκμεταλλεύονται νέες ευκαιρίες πώλησης από όπου και αν βρίσκονται, με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, το Soft1 CRM Series 6 βοηθάει την επιχείρησή σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

 

Ενδυναμώστε τους πωλητές σας

 

Προσφέρετε στους ανθρώπους σας τα κατάλληλα εργαλεία για να παρέχουν στους πελάτες σας εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης, ακόμη και όταν είναι εν κινήσει. Με το Soft1 CRM Series 6, μπορούν να εκμεταλλευθούν άμεσα όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για να δρομολογήσουν ενέργειες επίλυσης περιστατικών, να διεκπεραιώσουν εργασίες παραγγελιών και εισπράξεων, καθώς και να διαχειριστούν νέες ευκαιρίες πώλησης.

Τα οφέλη του Soft1 Cloud CRM

Νέες πωλήσεις

Το Soft1 Cloud CRM Series 6 προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά ευκαιρίες πώλησης, να αξιοποιήσετε πληροφορίες που αφορούν πελάτες και να τρέξετε καμπάνιες που θα μετατρέψουν περισσότερες ευκαιρίες σε πραγματικούς πελάτες.

Καλύτερη εξυπηρέτηση

Διαχειριστείτε καλύτερα τις σχέσεις με τους πελάτες σας, παρέχοντάς τους αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης. Με το Soft1 Cloud CRM Series 6, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε την επικοινωνία με πελάτες, ανταποκρινόμενοι πιο γρήγορα από ποτέ, στα αιτήματά τους.

Βαθύτερη γνώση πελατών

Αξιοποιήστε τα ισχυρά εργαλεία analytics και reporting του Soft1 CRM Series 6 για να μάθετε περισσότερα για τους πελάτες σας. Προσφέρετε στους ανθρώπους των πωλήσεων όλη την απαραίτητη πληροφόρηση για να οικοδομήσουν ισχυρές πελατειακές σχέσεις.

Σύνδεση από παντού

Ανταποκριθείτε άμεσα σε νέες ευκαιρίες. Με το Soft1 Cloud CRM Series 6, οι άνθρωποι των πωλήσεων μπορούν να βρεθούν δίπλα σε υφιστάμενους, αλλά και υποψήφιους πελάτες της επιχείρησής σας κάθε στιγμή, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Απόλυτος έλεγχος εξόδων

Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση hardware και software. Αποκτήστε το Soft1 Cloud CRM Series 6 με την καταβολή μόνο μίας απλής συνδρομής (pay-as-you-go), χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε απόδοση και λειτουργικότητα.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Λειτουργώντας στα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, το Soft1 Cloud CRM Series 6 σας απαλλάσσει από κάθε άγχος και ευθύνη, προσφέροντας μέγιστη ασφάλεια και έλεγχο, αυτόματη λήψη backup, καθώς και προηγμένες λύσεις ανάκτησης δεδομένων.

Λειτουργικότητες του Soft1 Cloud CRM

Marketing

Πωλήσεις

Operations

Reporting

Εργαλεία Παραμετροποίησης

Mobility

Δείτε πως η επιχείρηση σας θα κερδίσει με το Soft1 Cloud CRM

Ένας έμπειρος σύμβουλος μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η επιχείρηση σας με το Soft1 Cloud CRM

Μετάβαση στο περιεχόμενο