Ηλεκτρονική ανταλλαγή δεδομένων EDI
το μέλλον των συνεργασιών

Το ECOS EDI είναι μια πρωτοποριακή cloud υπηρεσία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) να επεξεργάζονται και να ανταλλάσσουν -γρήγορα, αποτελεσματικά και με ακρίβεια- δομημένα ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά, όπως τιμολόγια, παραγγελίες, εντολές αγορών, στοιχεία πωλήσεων, υπόλοιπα αποθεμάτων κα., με συνεργαζόμενες εταιρείες.

Λειτουργώντας ως ένα πραγματικό any–to–any σύστημα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων, το ECOS EDI επιτρέπει την απρόσκοπτη ανταλλαγή και ενσωμάτωση ηλεκτρονικών πληροφοριών σε οποιαδήποτε επιχειρηματική εφαρμογή, γεφυρώνοντας με ευκολία τις όποιες διαφορές προκύπτουν από διαφορετικά συστήματα και τεχνολογικές πλατφόρμες.

 

Ωφεληθείτε περισσότερο από τις συνεργασίες σας

Αυτοματοποιήστε τις συνεργασίες σας

Αυτοματοποιήστε την ανταλλαγή μεγάλου όγκου δομημένων δεδομένων και παραστατικών προς τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας. Βεβαιωθείτε ότι τα δεδομένα μεταφέρονται σε πραγματικό χρόνο, χωρίς λάθη, αποτρέποντας περιπτώσεις εξάντλησης αποθεμάτων, επανεκτέλεσης ή και ακύρωσης παραγγελιών.

 

Επικεντρωθείτε στο αντικείμενό σας

Αξιοποιήστε τα οφέλη λειτουργίας της προηγμένης λύσης ECOS EDI στο cloud και τρέξτε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά. Μειώστε δραστικά τις λειτουργικές σας δαπάνες και βελτιώστε την επικοινωνία με όλα τα μέρη της εφοδιαστικής σας αλυσίδας, εστιάζοντας μόνο σε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα.

Κερδίστε χρόνο & χρήμα

Ξεχάστε τις μεγάλες και συνεχείς επενδύσεις. Απαλλαγείτε από τις χρονοβόρες χειροκίνητες διαδικασίες ανταλλαγής στοιχείων και παραστατικών με τους συνεργάτες σας. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο και εξαλείψτε όλα τα έξοδα συναλλαγών που σχετίζονται με την εκτύπωση, διαχείριση, αρχειοθέτηση και αποστολή εγγράφων.

Πετύχετε ταχύτητα & ακρίβεια

Ανταλλάξτε άμεσα, ακριβείς επιχειρηματικές πληροφορίες και παραστατικά, με ολόκληρη την εφοδιαστική σας αλυσίδα. Βελτιώστε σημαντικά την επικοινωνία με συνεργάτες, καθώς και την ακρίβεια των δεδομένων σας, εξαλείφοντας ταυτόχρονα όλα τα λάθη που οφείλονται σε σφάλματα πληκτρολόγησης.

Εύκολη και απλή διασύνδεση
με προηγμένα χαρακτηριστικά

Χαμηλές απαιτήσεις επένδυσης

Η υπηρεσία ECOS EDI εφαρμόζεται εξαιρετικά γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερο κόστος. Ενοποιείται εύκολα με οποιοδήποτε business software, ενώ δεν απαιτεί καμία πρόσθετη επένδυση για προσαρμογή και συμμόρφωση με άλλα επιχειρηματικά συστήματα.

Πραγματική any-to-any επικοινωνία

Το ECOS EDI επιτρέπει την ηλεκτρονική μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων (οποιασδήποτε μορφής) με οποιονδήποτε τρόπο (FTP, SFTP, Email, AS2, AS3, AS4 κα.) και τη μετατροπή τους στον προκαθορισμένο τύπο αρχείου που απαιτείται για την ένταξή τους στο σύστημα του αποδέκτη.

Σύνδεση με οποιοδήποτε λογισμικό

Η υπηρεσία ECOS EDI μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα με κάθε εμπορικό λογισμικό, μέσω οποιουδήποτε EDI document standard (ANSI ASC X12, EANCOM, HL7, GS1 EDI, UN/EDIFACT, HIPAA, ODETTE, RosettaNet, SWIFT, Tradacoms, VDA, VICS, XML κα.), αλλά και χωρίς να απαιτείται κάποιο συγκεκριμένο EDI document standard.

Άμεση μεταφορά δεδομένων

Αξιοποιώντας αποκλειστικές cloud τεχνολογίες, η υπηρεσία ECOS EDI εγγυάται την ανταλλαγή συναλλαγών και δεδομένων με το δίκτυο συνεργατών σας μέσα σε λίγα λεπτά, διασφαλίζοντας ότι οι σημαντικές πληροφορίες της επιχείρησής σας, είναι πάντοτε διαθέσιμες, σε πραγματικό χρόνο.

Ευέλικτη αξιοποίηση πόρων

Με ειδική σχεδίαση και λειτουργία σε προηγμένες cloud υποδομές, η υπηρεσία ECOS EDI υποστηρίζει την ευέλικτη διαχείριση πόρων, παρέχοντας εξαιρετικά σταθερή απόδοση ακόμη και σε ακραία σενάρια όγκου ανταλλαγής δεδομένων.

Μέγιστη ασφάλεια δεδομένων

Διαθέτοντας πιστοποίηση EN ISO 27001:2013, προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και ισχυρές διαδικασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων, η υπηρεσία εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία στο χειρισμό και τη μεταφορά ηλεκτρονικών δεδομένων.

Ταχύτητα διαδικασιών

Διασυνδεθείτε ηλεκτρονικά με οποιοδήποτε νέο συνεργάτη της επιχείρησής σας μέσα σε λίγες μόνο ώρες αντί για ημέρες, επιτυγχάνοντας την άμεση, αυτόματη ανταλλαγή εταιρικών δεδομένων και παραστατικών.

Τεχνική υποστήριξη

Παρόλο που η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί με αυστηρά τυποποιημένες διαδικασίες, μπορείτε να βασιστείτε στην άμεση καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη των ανθρώπων μας, όποτε αυτό χρειάζεται, διασφαλίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης.

Any-to-any επικοινωνία, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά

Ανταλλάξτε ηλεκτρονικά δεδομένα και παραστατικά με τους συνεργάτες σας,
ανεξάρτητα από το σύστημα ή την εφαρμογή που χρησιμοποιούν.
Αυτόματα. Χωρίς χειροκίνητες καταχωρήσεις, καθυστερήσεις και λάθη.

Δείτε πως η επιχείρηση σας θα κερδίσει με το Soft1 ECOS EDI

Ένας έμπειρος σύμβουλος μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η επιχείρηση σας με το Soft1 ECOS EDI

Μετάβαση στο περιεχόμενο