Ολοκληρωμένη διαχείριση Ηλεκτρονικών Βιβλίων

για όλους

Το ECOS myDATA αποτελεί μία εξειδικευμένη cloud υπηρεσία που απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από το πολύ υψηλό κόστος αλλά και την αυξημένη πολυπλοκότητα που συνεπάγεται η προσαρμογή της μηχανογράφησής τους στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ για τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA.

Πλήρως συμβατό με κάθε σύστημα ERP της αγοράς, το ECOS myDATA διασυνδέει ουσιαστικά την επιχείρηση με την ΑΑΔΕ, επιτυγχάνοντας την ορθή διαβίβαση όλων των προβλεπόμενων δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA.

Εύκολα και γρήγορα. Χωρίς υψηλό κόστος, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στη μηχανογράφηση της επιχείρησης!

 

Η πλατφόρμα myDATA και οι υποχρεώσεις των Ελληνικών Επιχειρήσεων

Τι είναι η πλατφόρμα myDATA
 

“my Digital Accounting and Tax Application” ή αλλιώς myDATA, είναι η ψηφιακή πλατφόρμα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στην οποία επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες υποχρεούνται να διαβιβάζουν τα προβλεπόμενα παραστατικά εσόδων/εξόδων και λοιπών λογιστικών εγγραφών με σκοπό την αυτόματη ενημέρωση των Ηλεκτρονικών τους Βιβλίων.

Τι οφείλουν να διαβιβάζουν οι επιχειρήσεις

 

  • τη Σύνοψη των παραστατικών εσόδων/εξόδων
  • το Χαρακτηρισμό των καταχωρούμενων συναλλαγών
  • τις Λογιστικές Εγγραφές Τακτοποίησης, για τον προσδιορισμό του ετήσιου λογιστικού και του φορολογικού αποτελέσματος

Αποδοτική διαχείριση myDATA
με την εγγύηση της SoftOne

Συμβατό με κάθε ERP

Εκπληρώστε τις υποχρεώσεις των myDATA,
αξιοποιώντας τα διαθέσιμα δεδομένα
του συστήματός σας, χωρίς καμία αλλαγή
ή μετατροπή του.

Χωρίς υψηλό κόστος

Ξεχάστε τις υπέρογκες επενδύσεις ή/και τις δαπανηρές αναβαθμίσεις του ERP σας, διαχειριζόμενοι τα Ηλεκτρονικά Βιβλία myDATA με μία προσιτή ετήσια συνδρομή.

Απόλυτη συμμόρφωση με ΑΑΔΕ

Εναρμονιστείτε πλήρως με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία, λειτουργώντας μία cloud υπηρεσία που ενημερώνεται αυτόματα με νέες διατάξεις ή μεταβολές.

Γρήγορο setup χωρίς αλλαγές στο ERP

Ξεκινήστε να εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας έγκαιρα, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή στο σύστημα ή την καθημερινή λειτουργία της επιχείρησής σας.

Ταχύτητα & αξιοπιστία

Ελέγξτε και διαβιβάστε έγκυρα όλα τα προβλεπόμενα δεδομένα στην πλατφόρμα myDATA, μέσα από μία εύχρηστη κονσόλα που δεν απαιτεί εκπαίδευση.

Μέγιστη ασφάλεια

Αποστείλετε τα δεδομένα σας, αξιοποιώντας μία υπηρεσία με πιστοποίηση ISO, προηγμένα πρωτόκολλα ασφαλείας και ισχυρές λύσεις backup και disaster recovery.

Όλες οι εργασίες myDATA
μέσα από μία κονσόλα διαχείρισης

Το ECOS myDATA ενσωματώνει μία ισχυρή κονσόλα διαχείρισης με αυτοματοποιημένες εργασίες, επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση να ελέγχει και να εκτελεί όλα τα βήματα που απαιτεί η διαβίβαση δεδομένων στην πλατφόρμα myDATA, μέσα από μία μόνο οθόνη

 

Συγκέντρωση Εγγραφών

Έλεγχος Ορθότητας

Μαζική Διαβίβαση

Λήψη Συνόψεων

Δείτε πως η επιχείρηση σας θα κερδίσει με το Soft1 ECOS myDATA

Ένας έμπειρος σύμβουλος μας μπορεί να σας καθοδηγήσει για τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει η επιχείρηση σας με το Soft1 ECOS myDATA

Μετάβαση στο περιεχόμενο